POZORIŠTE – ISKORISTITE POPUSTE NA CENE KARATA!

Ako razmišljate kako da provedete hladno zimsko vreme na kvalitetan način, idealno rešenje za to jesu pozorišne predstave. Ukoliko ste ljubitelji pozorišta, znate da cene karata često budu snižene, ali treba ispratiti te akcije na vreme i kupiti kartu u pogodnom trenutku.

Studenti su povlašćena grupa među ljubiteljima pozorišta, jer u većini pozorišta dobijaju popust na karte i do 50% uz indeks – takav je slučaj u Narodnom pozorištu.

Pošto januar označava početak drugog dela sezone, popusti na cene pozorišnih karata su u toku, a Jugoslovensko dramsko pozorište i Pozorište na Terazijama imaju trenutno posebne akcije koje važe samo u januaru.

Jugoslovensko dramsko pozorište u januaru ima posebnu akciju na kupovinu karata – uz kupljenu ulaznicu na dan predstave odobrava se popust od 50% na punu cenu, osim za lože, čija je cena inače 200 dinara. Februarski repertoar izlazi 20. januara, pa morate požuriti pošto se prvo prodaju najjeftinije karte (sećate se onih redova koji su se protezali do SKC-a prošlog januara, kad su sve karte imale jedinstvenu cenu od 200 dinara).

Pozorište na Terazijama u januaru odobrava specijalan popust na određene predstave:

– 30% popusta na punu cenu ulaznice za predstave Zona Zamfirova, Čikago, Neki to vole vruće
– 50% popusta na punu cenu ulaznice za predstavu Producenti.

Pozorište Slavija izlazi u susret svojoj publici svakog meseca, jer karte za sve predstave s mesečnog repertoara kupljene na blagajni pozorišta 1, 2, i 3. u mesecu imaju jedinstvenu cenu od 300 dinara. Takođe, ukoliko rezervišete kartu preko interneta najkasnije tri sata pre početka predstave, imate 30% popusta.

Pozorište Boško Buha ima stalne popuste na cene karata:

– za sve ulaznice kupljene do 5. u mesecu popust 30% za sve predstave
– za penzionere popust od 50% za predstave na Večernjoj sceni− za studente popust od 30% za predstave na Večernjoj sceni
– osobe s posebnim potrebama, uz prethodnu rezervaciju, ne plaćaju ulaz

Madlenianum takođe odobrava stalni popust od 50% za srednjoškolce, studente, penzionere i osobe s invaliditetom.

Ovo su aktuelne akcije koje važe za januar, kao i neki stalni popusti koje možete ostvariti svakog meseca, ali pratite nas i dalje pošto ćemo vas obaveštavati o narednim akcijama koje su posebno aktuelne tokom zimskih meseci.