IKEA – KAKO DA UŠTEDITE U KUPOVINI?

IKEA robna kuća kod Beograda otvorena je više od dve godine, a fizički i online u njoj kupuju građani cele Srbije. Pored toga što se može pronaći veliki izbor nameštaja i svih ostalih stvari za vaš dom, oni imaju jedno odeljenje koje nije poznato mnogima.

U pitanju je odeljenje pod nazivom To je što je, na kojem su proizvodi sniženi i do 80%. Radi se o takozvanoj drugoj šansi za artikle. Na ovom odeljenju možete kupiti proizvode iz izložbenog prostora, poslednje komade nekog artikla, a to su uglavnom već sastavljeni proizvodi. Takođe, ovde se nalaze i proizvodi koje su kupci vratili jer su se predomislili ili imaju neko manje oštećenje. Zbog toga što su proizvodi već sastavljeni, ako nešto iz tog razloga ne možete da prevezete iz radnje, od osoblja ćete biti upućeni na prostor gde se može rastaviti proizvod, a za to ćete dobiti potreban alat i materijal za zaštitu proizvoda.

Bitno je napomenuti da vi kao kupac proizvoda sa ovog odeljenja iste možete vratiti samo u slučaju nedostatka unutar garancije ili kvaliteta, a zbog promene mišljenja vraćanje robe nije omogućeno.

Ukoliko ste član IKEA Family programa, svake srede na već snižene cene na kasi se odobrava još 10% popusta.

izvor: Beograd uživo