JAKNE NA SNIŽENJU

Budući da ne možemo uvek kupiti sve što želimo i kad želimo, poželjno je da pri kupovini garderobe gledamo elemente kao što su kvalitetnija garderoba i niže cene. Ako kupujete nešto jeftino, možete kupiti više stvari, ali ako kupujete kvalitetno a skupo, logično je da ćete uzeti manje. Postavlja se pitanje, šta ispoštovati? Odgovor je takav da zavisi od toga šta kupujete.

Kad je reč o zimskoj odeći, ispoštujte kvalitet koliko možete, jer je ipak u pitanju odeća koja će vas štititi od nepovoljnih vremenskih uslova i hladnoće. Kako su najavili, ovaj ledeni talas će se zadržati još neko vreme, pa smo rešili da pronađemo dobre jakne na sniženju.

U prodavnicama Sportina ovih dana aktuelna su sniženja na ženske i muške zimske jakne od 30 do čak 50%:

  • ženska jakna Marx je snižena 30%, tako da sad umesto 10.799 dinara tu jaknu možete kupiti po ceni od 7.559 dinara.
  • malo kraći model jakne, takođe marke Marx, sad možete nabaviti po 50% nižoj ceni i umesto 6.999 dinara izdvojiti 3.499 dinara.
  • u muškom odeljku takođe traju sniženja, pa je jakna čija je cena 9.499 dinara snižena 30% i cena sad iznosi 6.649 dinara. Ima i drugih modela koji su sniženi čak 50%, pa jakna koja je koštala 9.499 dinara sad se može kupiti za 4.749 dinara.

U radnji ženske garderobe Stradivarius takođe smo naišli na dobra sniženja, pa je tako duži model zimske jakne snižen sa 7.990 dinara na 5.590 dinara.

Ukoliko ste ljubitelj Tom Tailor brenda, možete posetiti i njihovu radnju, jer je celokupna zimska kolekcija dostupna upola cene, pa sad jaknu čija je cena inače oko 18.000 dinara možete kupiti za upola manje novca.

Prava sniženja su pravi trenutak da dopunite vaš garderober ili da kupite nešto novo za odlazak npr. na zimski odmor. Svakako bi trebalo da se oslonite na svoj ukus i osećaj pri kupovini, a naše mišljenje je da ćete uz ovakva sniženja manje opteretiti svoj budžet.