DEKORACIJA PROSTORA SPREJEVIMA SA POSEBNIM EFEKTIMA

Svi znamo da dekoracija prostora ili popravka pohabanog nameštaja zahteva novčano ulaganje, posebno ukoliko želimo da se obezbedimo finijim materijalima, poput kamena ili mermera. Ipak, postoje proizvodi koji vam mogu olakšati i pomoći da osvežite svoje postojeće stvari ili da ih potpuno promenite. Ovaj put predstavićemo vam najbolji način da uštedite na materijalima, da dobijete odličan rezultat, a da potrošite veoma malo vremena i snage. Radi se o dekorativnim sprejevima s posebnim efektima i namenama, čije se cene kreću od 1.200 do 1.600 dinara.

Sprej za efekat matiranog stakla koristi se na svim staklenim površinama. Možete kupiti običnu prozirnu vazu ili promeniti već postojeću za samo nekoliko minuta. Dodatni trik: običnom lepljivom ili izolir-trakom oblepite u krug nekoliko pruga koje ćete nakon upotrebe spreja skinuti i dobiti vazu na pruge. Ovo ponovite i na praznim flašama ili teglama koje možete koristiti u dekoraciji. Takođe, ovaj sprej je odličan za staklena vrata ili kupatilske prozore koji gledaju ka komšijskim zgradama, recimo. Cena na sajtu roma.rs je 1.190 dinara.


Sprej za efekat školske table
može se koristiti na raznim površinama: drvo, metal, staklo. Odličan je jer stvara završni sloj na predmetu po kojem možete pisati kredama, kao nekada davno u školi. Ovo je mogućnost da deci napravite površine za crtanje i tako spasite sveže sređene zidove od malih umetničkih dela. Isto tako, možete napraviti drugačiju dekoraciju za kuću: kuhinjske daske na koje će se pisati šta treba da se kupi, šolje za kafu na koje ćete moći da napišete poruke za dobro jutro. Cena ovog spreja je 1.090 dinara.

Sprej za efekat kamena koristite na svim drvenim, staklenim, keramičkim ili metalnim površinama. Preprskajte saksije za cveće na terasi i izgledaće kao da su od kamena. Pored toga, isti efekat možete dobiti na drvenim stočićima ili stolicama. Ovaj sprej je u prodaji za 1.390 dinara.

Pored ovih efekata, u prodaji su i sprejevi koji su po sastavu specijalno napravljeni za plastiku ili vinil, čime možete osvežiti, recimo, baštensku plastičnu garnituru ili joj promeniti boju. Ovo je samo nekoliko primera za upotrebu ovakvih sprejeva, a svi proizvodi koji nam olakšavaju i omogućavaju da sami nešto popravimo, napravimo i uz to se i zabavimo − zaslužuju pohvale!