KAKO STARIJIM KOMADIMA ODEĆE DATI NOVI IZGLED

Novi izgled – Ovom prilikom želimo da vam skrenemo pažnju na još jedan uradi sam projekat, kakve smo do sada imali na portalu u kategoriji nameštaja. Garderoba je takođe pogodna za ovakva eksperimentisanja i vrlo lako možete od prošlogodišnjih i običnih stvari napraviti potpuno drugačije i modernije komade odeće.

Bliže nam se topli dani i počinjemo polako da smanjujemo slojeve odeće koje nosimo i već razmišljamo o laganim, letnjim krpicama, tako da ćemo vam dati nekoliko predloga kako starijim komadima odeće dati novi izgled.

Svi imamo obične, jednobojne majice koje su nam dosadile pa ih više ne nosimo i samo nam zauzimaju mesto u ormaru. Pomoću makaza im vrlo lako možete dati potpuno novi izgled, tako što ćete ih prorezati na određenim mestima ili im skratiti dužinu i dobićete kratke topove za leto.

Takođe, dugačke, raznobojne ešarpe se mogu iskoristiti kao odevni predmeti ili deo odevnih kombinacija, a postoji čitav spektar mogućnosti kako možete kombinovati ešarpe u svoj stil i od njih napraviti bluze, suknje ili haljine.

Bacite pogled u svoj ormar i sigurno ćete naći nekoliko komada odeće koji vam stoje negde na dnu gomile, a pre toga pogledajte ovaj video koji će vam dati nekoliko dobrih ideja kako da ih osvežite uz malo truda i bez imalo novca. Zašto biste gomilali slične stvari koje će vam brzo dosaditi kad možete da imate jedinstvene i moderne odevne komade koje nema gomila devojaka na ulici, a pored toga ćete uštedeti novac i istražiti svoju kreativnost.

Pogledajte još: ODEĆA I OBUĆA