BEOGRAD PLAZA ILI BIG FASHION TRŽNI CENTAR?

Možda ste ovih dana bili razočarani informacijom da se u Višnjičkoj 84 na Karaburmi ipak ne otvara Beograd Plaza, kao što smo i mi na portalu pisali. Ipak, svi koji vole dobar šoping i razonodu, nemaju razloga za brigu: umesto Plaze otvara se BIG FASHION tržni centar.

Ako se pitate odakle sada promena imena, odgovor je jednostavan: nov vlasnik. Naime, pre otvaranja i završetka svih radova, kompanija Plaza Centres prodala je akcije izraelskoj firmi Big Shopping Centers. Ono što je za krajnje potrošače najbitnije jeste da namena i ponuda, još uvek neotvorenog objekta, ostaje ista. Dva nivoa na kojima će biti preko 100 prodavnica najpoznatijih stranih i domaćih brendova, kao i treći posvećen zabavi i uživanju. Kompletan spisak brendova možete pogledati na zvaničnom sajtu, sada već zvanično, BIG FASHION tržnog centra.

Veliko otvaranje tržnog centra najavljeno je za 20.04. u 18h, a informacija o popustima i pratećem sadržaju još uvek nema. Nadamo se da će, kao i pri drugim otvaranjima, akcija biti i nekoliko dana od otvaranja, što ćemo na licu mesta proveriti.

Pogledajte još: ODEĆA I OBUĆA