SAJAM AUTOMOBILA U BEOGRADU

Sajam automobila u Beogradu počinje 24. marta i trajaće do 2. aprila. Posetioci će moći da se upoznaju sa ponudom 410 izlagača iz tridestak zemalja, što ovaj događaj čini najvećim u regionu. Ono što našim čitaocima može biti zanimljivo je prilika da se iskoriste sajamski popusti. Proizvođači ih po pravilu pripremaju za kupce u ovom periodu. Imajte u vidu da te iste popuste najčešće možete dobiti i u samim salonima automobila i da ne morate ići na sajam ukoliko ste već doneli odluku o kupovini. Pored popusta na cenu automobila, tradicionalno se pojavljuju i banke i lizing kuće sa malo boljim ponudama i uslovima kreditiranja odnosno lizinga. Ovo je dobra prilika da na jednom mestu uporedite više različitih opcija. Ove godine pojavljuju se 34 automobilska brenda, 10 brendova lakih privrednih vozila, kao i čak 36 brendova motocikala koji sada zauzimaju posebne hale i to 7, 8 i 9 gde će predstaviti 39 premijera motocikala, skutera i kvadova.

Za sve one koji nisu planirali kupovinu vozila preporučujemo da provere popuste koje će ponuditi osiguravajuće kuće i AMSS koji su najavili posebne uslove i poklone za posetioce.

Sve predviđene manifestacije možete posetiti između 10 i 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne su 200 dinara, a grupne za đake i studente iznose 150 dinara. Grupna poseta podrazumeva posetu više od 20 osoba/učenika. Da biste obavili kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak osoba sa punim imenom i prezimenom. overen pečatom firme ili škole i potpisom ovlašćenog lica. Ulaznice za Family Day, 30. marta su 500 dinara (ulaznica važi za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja). Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

Na ovogodišnjem Salonu automobila novost je papirna narukvica koju dobijate prilikom kupovine karte. U obavezi ste je da je stavite na ruku. Ovakva organizacija ulaska napravljena je usled angažovanja dodatnih hala za Salon automobila i motocikala. Omogućava funkcionalnije kretanje posetilaca u krugu Sajma.

Pogledajte još: AUTOMOBILI