NOĆ KUPOVINE U LAGUNA KNJIŽARAMA

Šesnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi biće održana sutra od 17h do ponoći.

Lagunina noć kupovine je manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu. Kao takva je druga po veličini i posećenosti, posle Beogradskog sajma knjiga. Osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, manifestacija će biti organizovana i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Spisak izdavača čije knjige će biti na popustu do 20 odsto: Agape knjiga, Agora, Algoritam, Arhipelag, Book, Booka, Clio, Čarobna knjiga, Data Status. Dereta, Draslar, Evro Book, Fabrika slova, Filip Višnjić, Finesa, Geopoetika, Globosino, Heliks, Sezam Book, Informatika, Kosmos izdavaštvo. Kreativni centar, Leo Commerce, Lom, Miba Books, Novosti, Orfelin izdavaštvo, Paideia, Paladin, Pčelica, Plato, Psihopolis, Publik Praktikum, Samizdat, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč. Tanesi, Urban Reads, Valera, Via Print, Vukotić Media, Vulkan izdavaštvo.

Posebno iznenađenje spremile su kompanije Dexy Co i Sun Promo. Samo u Noći knjige važiće popust od 30% na serijale knjiga „Disney“, „Star Wars“, „Minecraft“ i „Maša i medved“!

Srećnu kupovinu želimo 🙂

Pogledajte još: KULTURA I ZABAVA