VELIKI I PAMETAN TV ZA 500€

Reklo bi se da je danas dijagonala televizora od 40 do 42 inča prava mera za većinu naših građana koji žive u stanovima ili manjim kućama. Nažalost, nizak standard života i dalje jeste razlog što se daje prednost televizorima od 32 inča, koji ipak ne donose bioskopsko iskustvo i uživanje u sportskim događajima u dnevnoj sobi. Lep dodatak televizoru veće dijagonale, koji po pravilu dolazi sa ekranom Full HD rezolucije, jeste i SMART opcija koja zapravo omogućava da internetom krstarite gledajući u najveći ekran koji imate u kući. Spojiti ova dva kvaliteta (veliki ekran i internet konektivnost) obično znači i veću svotu novca koju morate izdvojiti kako biste ostali u koraku s trendovima multimedijalne današnjice i sutrašnjice.
Na ovom mestu potrudićemo se da za vas iznova i iznova pronalazimo modele televizora koji po najpovoljnijoj ceni obezbeđuju oba navedena kvaliteta.

Predstavljamo vam:

Samsung UE40H5500

Cena na tržištu 500 €

U nekoliko reči:

Dizajn ovog modela je sveden i klasičan, ali to ne znači da mu je dizajn mana. Naprotiv, izrada je korektna, ivice su tanke i elegantne, a profil tanak. Više se i ne očekuje od modela u ovom cenovnom razredu, jer bi se u suprotnom skuplji modeli teže prodavali, naročito kad imamo u vidu činjenicu da je prikaz slike ovog uređaja njegova najjača strana. Slikom se možete poigravati, a brojna podešavanja mogu da vas dovedu do slike kakva vam zaista prija. Prikaz crne je dobar, a odziv ekrana je prilično dobar pa omogućava da se i igrači dobro zabave uz ovaj model. Smart TV opcije su brojne i predstavljaju Samsungovo prošlogodišnje rešenje. Wi-Fi je ugrađen, tako da ni po tom pitanju nije napravljen kompromis. Zvuk je prosečan, ali ne predstavlja veliku manu zbog koje bi trebalo da odustanete od kupovine. 3D opcija nije deo ove ponude, ali ova tehnologija i nije uzela maha, tako da većini ljudi neće nedostajati.

Zaključak:

Nije teško preporučiti ovaj televizor jer donosi kvalitet više klase po zaista popularnoj ceni. Ukoliko se poigrate podešavanjima, doći ćete do slike kakvom se ponose daleko skuplji modeli, što uz Samsungova smart rešenja opravdava svaki uložen dinar. Ovaj model je lišen malo toga što normalnom korisniku može da zatreba i kao takvog ga toplo preporučujemo.

Dobre strane:

Slika, Smart opcije, odnos cene i kvaliteta

Slabije strane:

Prosečan audio-doživljaj

Osnovne karakteristike:

Ekran: 40″ / 101 cm
Rezolucija: Full HD 1980×1080 pixels
SMART: Da
Wi-Fi: Da (ugrađen)
3D: Ne
Osvežavanje: 100 CMR
Zvučnici: 20 W