ŠTA SU NAM MOBILNI OPERATORI SPREMILI U NOVOGODIŠNJIM PAKETIĆIMA

U iščekivanju Nove godine za vas smo analizirali šta nam nude mobilni operatori u Srbiji. U duhu praznika, analizirajući njihove ponude, usredsredili smo se na novogodišnje poklone kojima žele da se zahvale korisnicima na ukazanom poverenju. Prijatno smo se iznenadili što su svi operatori bili kreativni, a može se reći i darežljivi. Neki više od drugih, jedni poklanjanjem usluga, drugi davanjem popusta, ali da krenemo redom.

Novogodišnji poklon za mts korisnike sakriven je u glavnom meniju mts postpejd vodiča  (*797#). Ukoliko ste postpejd korisnik nacionalnog operatora i ukoliko se potrudite da pretražite poznati postpejd vodič, pronaći ćete 1 GB besplatnog interneta za prenos podataka. Požurite, poklon možete iskoristiti do kraja godine.

Telenor je svojim korisnicima ispod novogodišnje jelke ostavio besplatnu aplikaciju za čuvanje fotografija i video materijala – Capture, kao i besplatni internet za njeno korišćenje. S aktivacijom aplikacije ne morate žuriti jer akcija traje do kraja 2017. godine, ali ako želite da vaše fotografije budu što pre na sigurnom, a memorija telefona na raspolaganju – preuzmite Capture što pre.

I naš najmlađi operator Vip pripremio je prijatno iznenađenje za svoje korisnike. Iskreno, poklon je drugačije koncipiran nego u prethodna dva navedena slučaja (primer mts-a i Telenora). Da biste uživali u ovim povoljnostima, neophodno je da se pre toga opredelite za kupovinu nekog postpejd paketa. Tek tad, na poklon, dobijate određeni popust za kupovinu telefona u okviru paketa.

Iskoristite povoljnosti i uživajte u praznicima.