PAKETI “TRI U JEDAN” (NET+TV+TEL)

Mnogo razloga može opravdati korisnika zašto mu nije potrebno (ili ne želi) da svoju mobilnu liniju uvrsti u paket telekomunikacionih usluga. Razlozi za to mogu biti sledeći:

  • Korisnik ne želi da menja operatora mobilnih usluga
  • Paketi ne odgovaraju njegovim realnim potrebama
  • Poseduje službeni broj u okviru kompanije
  • Želi da koristi pripejd

Koji god bio razlog za ovakvu odluku, preostale telekomunikacione usluge (fiksni telefon, internet, televizija) svakako je povoljnije kupiti u okviru paketa usluga nego pojedinačno. Pregledom aktuelne ponude na tržištu, za razliku od toga kad uzimate sve četiri usluge i samim tim imate mogućnost izbora samo jednog paketa (Box 4), ponuda paketa, kao i izbor operatora usluga jesu dosta bogatiji u slučaju kad birate tri usluge.

Pakete koji sadrže pomenute usluge korisnicima nude sledeći operatori:

Operator Naziv usluge
SBB Digital Trio paketi
Telekom Srbija Box 3
Orion telekom Triple

 

Vaš konačan izbor svakako će zavisiti i od tehničkih uslova na konkretnoj lokaciji, odnosno od toga da li na vašoj adresi određeni operator ima infrastrukturu (tehničke mogućnosti), ali, naravno, i od kvaliteta usluge i zahtevane cene u vidu mesečne nadoknade. Mi se svakako nećemo baviti tehničkim aspektima pomenutih usluga i načinom njihove realizacije, podrazumevajući da je kvalitet usluga na zavidnom nivou. U tom smislu, odnosno podrazumevajući kvalitet s tehničke strane, bavićemo se cenovnim i kvalitativnim aspektom ponude. Poseban naglasak biće stavljen na to kako možete imati finansijske uštede.

U narednim tekstovima upoznaćemo vas s ponudama svih navedenih operatora. Takođe, trudićemo se da prikazane cene budu uvek ažurirane, s obzirom na to da ih operatori s vremena na vreme menjaju, a da mi želimo da vas precizno informišemo u svakom trenutku.