UŠTEDITE KUPUJUĆI KRAJEM SEZONE

Krajem septembra i početkom oktobra obično lutate ulicama i po tržnim centrima u nadi da ćete pronaći ono što vam treba za hladnije dane koji dolaze. Pojavili su se neki obrasci koji če vam možda pomoći da isti kroj majice ili sličan model čizme kupite mo manjoj ceni.

Primetili ste da je letnja kolekcija garderobe jeftinija kako leto prolazi i da isti komad odeće koji ste videli početkom jula u septembru i oktobru možete kupiti i do tri puta jeftinije, naravno pod uslovom da ga je ostalo u broju koji vama odgovara, što je zaista retkost.

Isto važi i za zimsku kolekciju koja se krajem januara i tokom februara drastično snižava. Ta pravilnost se ponavlja krajem svake sezone, tako da s ciljem možete odložiti kupovinu određenih stvari. Na primer, ukoliko biste želeli da imate kvalitetnu zimsku jaknu koja će vam trajati nekoliko sezona, sačekajte da veliki brendovi snize svoju kolekciju u februaru i moći ćete da kupite jaknu koja inače vredi oko 16000 dinara za 8000ꟷ11000 dinara ili manje.

Ovo važi i za ostale brendove većeg ili manjeg kvaliteta, pa ukoliko želite da kupite kvalitetnu stvar po povoljnoj ceni, strpite se malo i dugoročno će vam se sigurno isplatiti