SNIŽENJA SU U TOKU ILI SAMO TAKO DELUJE

Uveliko traju sniženja i akcije koje su počele krajem decembra tokom novogodišnje euforije i svi smo se naoružali strpljenjem dok tragamo za novim komadima odeće i obuće, nadajući se da ćemo uspeti da pronađemo nešto po svojoj meri što bi nas zagrejalo u ovim zimskim danima.

Izlozi su oblepljeni natpisima koji skreću pažnju na popuste i do 50% i privlače nas da zavirimo u omiljene radnje, ali i da poželimo brendove koji bi nam inače bili skupi po punoj ceni. Sniženja su u toku ili samo tako deluje, jer sve izgleda primamljivo i pristupačno dok stvarno ne uđemo u radnje i shvatimo da su zapravo sniženi komadi koji inače nisu preterano skupi ni po regularnoj ceni, a to su majice, košulje, po koji džemper, kao i određeni dodaci odevnih kombinacija, kao što su kape, šalovi, rukavice, nakit i donji veš. Još uvek nisu sniženi oni pravi zimski komadi − jakne, kaputi, prsluci, kao i omiljena obuća većine dama – čizme.

Koleginica je ovih dana obilazila nekoliko radnji jednog brenda obuće, tragajući za parom čizama koji joj se dopao, a podstaklo ju je i to što je taj dan započela akcija da ako kupite dva para obuće, na drugi par dobijate 50% popusta. Međutim, u radnji je doživela neprijatno iznenađenje jer su joj saopštili da taj model čizama u njenom broju imaju samo u jednoj radnji u Srbiji, a da u celom Beogradu neće moći da pronađe te čizme u svojoj veličini. S obzirom na to da je akcija počela tog istog dana, bilo je logično da će imati makar većinu modela i veličina u radnjama, ali to ipak nije bio slučaj.

U mnogim radnjama zatekli smo sličnu situaciju, pa ovim putem želimo da vas posavetujemo da se ne povedete tim ogromnim natpisima na izlozima i da se strpite još malo dok ne počnu prava sezonska sniženja, o čemu ćemo pisati blagovremeno.