OTVARANJE BEOGRAD PLAZA TRŽNOG CENTRA

Lepe vesti za sve ljubitelje šopinga: otvaranje Beograd Plaza tržnog centra se polako primiče. Ako sve bude po planu, već početkom maja ove godine stanovnici. beogradske opštine Palilula moći će u svom komšiluku da šopinguju, odlaze u bioskop ili neki od restorana sa pogledom na Dunav.

Planom su predviđena dva sprata sa prodavnicama i jedan, poslednji, koji će biti posvećen rekreaciji i zabavi. Ovo je prvi, veliki tržni centar u ovom delu Beograda. Time će uveliko olakšati život svima koji mu se nalaze u blizini. Na trećem spratu TC Plaza pored restorana i fitnes centra, biće otvoren Cineplexx bioskop sa 8 sala. Ako uzmemo u obzir da je poslednji bioskop „Slavica“ na Karaburmi zatvoren devedesetih godina ova informacija je posebno obradovala stanovnike ovog kraja.

Tačan spisak brendova koji će imati svoje prodajno mesto u novom tržnom centru nije objavljen. Možemo pretpostaviti da se ponuda neće mnogo razlikovati od radnji koje možete naći u drugim tržnim centrima. To ne umanjuje prednost da se na ‘domaćem terenu’ iskoriste akcije, sezonski popusti i druge povoljnosti, za koje je do sada trebalo odvajati vreme i prevaliti put do Novog Beograda.

Otvaranje Plaza tržnog centra će verovatno pratiti popusti, ali sve detaljnije informacije možete ispratiti na našem portalu. S obzirom na to da autor ovog teksta živi u blizini budućeg Plaza tržnog centra, možete očekivati sve potrebne informacije i sasvim sigurno utiske po otvaranju.

izvor fotografije: Beograd Plaza

Pogledajte još: ODEĆA I OBUĆA