„OGREBI“ POPUST U TRŽNIM CENTRIMA UŠĆE I DELTA CITY

Ukoliko ste obožavalac brendova i garderobe koje možete kupiti u prodavnicama FASHION&FRIENDS, DIESEL, TOMMY HILFIGER, GUESS, TIMBERLAND, BATA i LEVI’S, imamo sjajne vesti za vas!

U tržnim centrima Ušće i Delta City, u radnjama pomenutih brendova, trenutno traje zanimljiva akcija koja donosi veliki popust na određene artikle i na garderobu čija je cena već snižena. Akcija je osmišljena tako što birate greb-greb karticu za popust i, u zavisnosti od vaše srećne zvezde, možete izgrebati popust od 15% do 50%. Maksimalni račun po kuponu je 100.000 RSD, a imate pravo da u odnosu na broj stvari koje ste kupili izaberete isti broj kartica za popust. Akcija traje do 15. decembra i odnosi se na kolekcije jesen/zima 2015. godine.

U ovim prodavnicama već traju sniženja od 20% i 30% na starije kolekcije, pa se osvojeni popust dodatno računa, tako da ukoliko izgrebete maksimalnih 50% popusta, uštedećete preko 70% od prvobitne cene.

Računajući na sreću i faktor iznenađenja koji nosi ova akcija, a s obzirom da nas sneg čeka iza ćoška, daćemo vam nekoliko primera sa lica mesta: ženska kožna jakna u BATA prodavnici od 17.390 RSD može da bude vaša za 8.695 RSD, topla zimska TIMBERLAND jakna s kapuljačom u iznosu od 39.990 RSD s popustom od 50% iznosi 19.995 RSD, a FASHION&FRIENDS Lio Jo ženski kaput od 48.190 RSD, koji je već na popustu 20%, možete platiti 70% manje.

Prednost akcije, svakako, jeste mogućnost da s više kupljenih artikala osvojite više kartica, a samim tim i više popusta. Od iskustva kupaca mogli smo zaključiti da je najveći broj izvučenih greb-greb kartica doneo popust od 20% i 30%, što je na maloprodajne cene pomenutih brendova prilična ušteda 😉