ODEĆA I OBUĆA

Poznato je da retko možete sresti osobu koja ne uživa u čarima kupovine pošto su i nama i članovima naše  porodice uvek neophodni novi komadi odeće i obuće, kao i neke manje potrebne, ali neodoljive sitnice koje svakako želimo imati u svom ormaru. Čak i da ne spadate u grupu ljudi koji vole da obilaze prodavnice, često ćete morati da se pozabavite time kako biste opremili svoj garderober i garderober svoje dece i članova porodice, kako biste kupili poklone za drage ljude ili obradovali svoj dom nekim novim detaljem.

U ovoj kategoriji portala bavićemo se time kako da uživate u kupovini, a da to ne bude veliki udar na vaš lični ili porodični budžet. Trudićemo se da na vreme saznate za sve akcije i sniženja kako biste mogli u pravom trenutku zgrabiti onaj komad garderobe ili obuće koji već odavno merkate u izlogu, ali niste mogli da ga kupite po punoj ceni.

Zavirite s vremena na vreme u ovaj odeljak portala iako niste planirali da kupite nešto novo jer se nikad ne zna kad može iskrsnuti prilika da obogatite svoj ormar nekim novim komadima.