OBUCI SE U BEOGRADU PO JOŠ BOLJOJ CENI

Kad su sezonska sniženja posredi, ove godine se brendovi nisu baš proslavili, pa je većina prodavnica po tržnim centrima svoje kolekcije letnje garderobe ili rasprodala do kraja avgusta i početka septembra ili i dalje po koji model letnje odeće možete naći u nekom zabačenom delu prodavnice.

Zimske i jesenje garderobe sad ima svuda po Beogradu, pa sam tragajući za određenim delovima garderobe, zapazila sledeće:

  • krojevi i materijali majica po tržnim centrima ne pravdaju cenu, ali se može probrati.
  •  Identične krojeve majica s vrlo sličnim dezenima za 500ꟷ600 dinara manje možete naći u centru grada, moj savet je prolaz kod Doma omladine. Džemperi, sakoi i gornji delovi odeće imaju malo drugačiji cenovni rang ove godine, nažalost nisam uspela da nađem velike razlike u ceni, pa preporučujem online kupovinu na proverenim sajtovima.

Nekoliko korisnih saveta:

  • Svi veliki brendovi imaju na svojim sajtovima nove kolekcije, pogledajte jer će vam potom trebati manje vremena da svaki model pogledate u prodavnici, a ako vam se dovoljno svidi, otići ćete s ciljem da baš njega probate.
  • Čekajte sniženja, u manje posećenim tržnim centrima uvek je veća ponuda starih kolekcija.
  • Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnijom garderobom, u trenutku kad se pojave nove kolekcije, obiđite outlete brendova koji vam se dopadaju.
  • Časopis Burda prikazuje razne aktuelne krojeve pantalona i torbi, pa ako imate osnovno znanje o šivenju, preporučujemo da se upustite u avanturu, jer je na kraju krajeva to i najoriginalniji način da se lepo obučete, a svakako ćete i uštedeti novac.