ISKORISTITE AKCIJSKE PONUDE SPORTSKIH ARTIKALA

U većini sportskih radnji trenutno traju predsezonska sniženja koja možete iskoristiti i za online kupovinu ukoliko kod vas u gradu nemate određene prodavnice. Proverili smo akcijske ponude sportskih artikala u najposećenijim radnjama, a u jednom od narednih tekstova uporedićemo konkretnu ponudu nekoliko modela patika u ovim prodavnicama.

U Đak sport prodavnicama trenutno možete iskoristiti 20% popusta na veliki broj artikala: na jakne, patike, rolere. Naravno, popust se ne odobrava na novu kolekciju, ali na određene modele, ukoliko poručujete online, možete dobiti dodatne popuste, što najviše zavisi od količine robe koja je preostala. Đak prodavnice imaju akcijske ponude svakog maja za maturante, tako da možete da ostvarite određeni popust na đačku knjižicu, a mi ćemo biti tu da vas na ovo podsetimo.

Sport vision pored predsezonskog sniženja na određene sportske artikle (od 5% do 30%) ima veoma interesantnu ponudu za online kupovinu. Za preko 2.500 artikala dobijate dodatni popust ukoliko se odlučite za kupovinu preko njihovog sajta, a naša preporuka jeste da taj sajt redovno posećujete jer imaju često vikend online akcije.

U Intersportu trenutno traje sniženje određenih modela patika, fitnes i sportske opreme, i to od 20% do 50%. Pored toga često se organizuju sedmodnevne akcije na artikle koji inače nisu na popustu, pa se informišite redovno na njihovom sajtu ili u radnjama. Za članove Planinarskog Saveza Srbije s važećom članskom knjižicom za tekuću godinu traje dodatno sniženje na obuću, odeću i planinarsku opremu određenih brendova koja nije već na popustu.

Topla preporuka je da obavezno svratite u N sport prodavnice, jer je kod njih predsezonsko sniženje i do 20% na poznate brendove. Pored toga, nude dodatne popuste za online kupovinu, od čega je posebno interesantno 10% ꟷ20% popusta na kupovinu jakni iz nove kolekcije.

Pored predsezonskih sniženja Planeta sport ima preko 2.800 artikala koji su na popustu ukoliko se poručuju preko interneta i pritom za to ne plaćate dostavu. Česte su i mesečne akcije za nove kolekcije u radnjama, a ostvaruju se preko vaučera za kupovinu, pa ne bi bilo loše da se informišete početkom meseca i unapred isplanirate kupovinu.