GRAZIA SHOPPING VIKEND U IMMO OUTLET CENTRU

Svi koji su već imali prilike da prisustvuju nekoj Grazia shopping night kupovini znaju da je to odlična prilika da u radnjama koje su odlučile da učestvuju u njoj dobiju dodatni popust na već snižene artikle ili nove kolekcije. Zbog toga smo se i mi obradovali kad je u susret proleću i Danu žena Immo Outlet Centar pripremio specijalne popuste i program, i to s produženim vremenom kupovine, jer Grazia shopping vikend traje 5. i 6. marta.

Pored popusta na već snižene outlet cene, predviđen je i raznovrstan program u kome će uživati i stariji i deca. Posebna pažnja je usmerena na dame, pa će one moći da se slikaju za naslovnicu magazina Grazia, deliće se ruže i poruke, a organizovana je i radionica za decu pod nazivom „Pokloni za mame”. Takođe, svi posetioci Grazia shopping vikenda ili oni koji na Dan žena, 8. marta, kupe poklone, dobiće besplatno uvijanje na promo-pultu.

Naravno, s obzirom na to da se ipak radi o šopingu, nije na odmet pomenuti da ćete u radnjama raznih brendova (Beneton, Extreme Intimo, Legend, Office Shoes, Springfild) naići na neki komad garderobe, obuće ili lepu tašnu po dosta povoljnijim cenama. Obratite pažnju na artikle koji se nalaze na redovnoj akciji i pitajte koliki popust ostvarujete zato što se on često sabira. Preporučujemo da svratite u Office Shoes jer odobravaju od 10 do 60% popusta na označene artikle, kao i u Legend, gde možete ostvariti pravo na dobijanje poklon vaučera.

Želimo da vam napomenemo da se Grazia shopping night ili vikend-događaji organizuju često u raznim gradovima i tržnim centrima. Budite strpljivi i brzi, jer akcije uglavnom traju jedan ili dva dana, pa vas ista stvar koju kupujete tog dana može koštati dosta manje u odnosu na samo jedan dan ranije.