FINALNA SEZONSKA SNIŽENJA

Ako ste šetali po gradu, mogli ste primetiti da su izlozi i dalje oblepljeni nalepnicama koje vas pozivaju da iskoristite popuste i sezonska sniženja, a ako ste primenili naše savete iz teksta o „lažnim“ sniženjima, uspešno ste dočekali finalna sezonska sniženja s popustima koji stvarno idu i do 50%. Sniženja se odnose na prave zimske komade garderobe, tako da se može pronaći veliki izbor jakni, bundica, kaputa i zimskih prsluka po dosta pristupačnijim cenama, a ista je situacija i s čizmama. Finalna sezonska sniženja su u svim radnjama, bez obzira na to da li su u pitanju poznati brendovi ili manje poznate radnje i butici.

U skoro svakom butiku, sportskoj radnji i prodavnici obuće možete pronaći sniženja zimske kolekcije. Autorku ovog teksta su zanimale zimske jakne, jer je s namerom čekala da im padnu cene i bila je presrećna kad je pronašla jaknu kakvu je želela za samo 4.900 dinara, sniženu sa 7.500 dinara. Brendirane jakne u sportskim radnjama su malo skuplje, ali opet pristupačnije nego na početku sezone i iznose u proseku 9.000 dinara. Predlažemo da obiđete Planetu sport, kao i Đak prodavnice, jer tamo možete pronaći i jakne i čizme i opremiti se kompletno za sledeću zimu.

Što se tiče zimske obuće, sad je pravo vreme za kupovinu dubokih kožnih čizama, koje možete pronaći i za 8.000 dinara, što je povoljnije u odnosu na njihovu prvobitnu cenu od 12.000−13.000 dinara.

U Beogradu bismo izdvojili brend Calliope. Tamo se svakog februara organizuju drastična sniženja zimske kolekcije, a ove godine tamo možete pronaći kapute za 2.999 i 3.999 dinara, bundice od veštačkog krzna za 2.999 dinara i džempere za 999 dinara. Snižene su i košulje, bluze i farmerke iz prošlogodišnje kolekcije, tako da možete pronaći farmerke za 1.199 dinara i bluzice za 699 dinara.

Iskoristite ove poslednje februarske dane za kupovinu, dok još uvek ima zaliha modela i brojeva i obezbedite se za sledeću zimu kvalitetnim stvarima po pristupačnim cenama.