8. MART – GDE U ŠOPING?

Sutra je 8. mart, što znači da dame imaju još jednu priliku više da se uz lepe popuste obezbede raznim finim stvarima, a muškarci (koji žele da izbegnu karanfile) imaju priliku da na drugačiji i interesantniji način obraduju svoju dragu osobu. Izdvajamo vam nekoliko interesantnih osmomartovskih akcija koje možete iskoristiti.

Ušće shopping centar je pripremio jedinstven osmomartovski šoping-vodič, uz čiju pomoć će svi posetioci na veoma lak način moći da nađu poklone za suprugu, mamu, baku, devojku ili najbolju drugaricu. Ukoliko vam je potrebno malo kreativnosti i originalnih ideja, možete se osloniti na ovu malu pomoć kad birate poklone. Oni kojima je to interesantno moći će da odaberu pravi poklon čak po horoskopskom znaku ženske osobe.

Ako je ipak vaš izbor parfem ili ženski set, u parfimerijama Jasmin sniženja se kreću od 2050% na određene artikle. Takođe, ukoliko biste pre izabrali komad nakita, novčanik ili ešarpu, u Accessorize prodavnicama traje sniženje od 20% popusta na ovu kolekciju. Obuća i torbe su svakako odličan izbor, prodavnice Aldo nude mogućnost od 20% popusta za kupovinu dva ili više artikala iz nove kolekcije. U Legend maloprodajnim objektima u celoj Srbiji na sve kupovine preko 4.000 dinara dobija se na poklon vaučer od 1.000 dinara, koji se može iskoristiti do kraja meseca.

Ukoliko biste se ipak odlučili za originalniju varijantu i ne biste rizikovali da pogrešite prilikom kupovine poklona, naš predlog je Delta city poklon kartica“. Na nju možete uplatiti željeni iznos veći od 500 dinara i time plaćati robu ili usluge u radnjama sa oznakom „Delta city poklon kartica“. Ovo je odličan način da izbegnete mogućnost da pogrešite veličinu odeće ili model kad kupujete poklon.

Praznici su vreme kad se sve radnje manje-više utrkuju koja će ponuditi bolju akciju ili popust, jer tako žele da privuku što više kupaca. Danima pre i posle 8. marta uvek traju razne akcije na ženske kolekcije, pa je ovo, ako zanemarite kupovinu poklona drugima, odličan period kad je dobro obezbediti se nečim što možda već dugo gledate i želite da kupite za sebe.