TRI BESPLATNA KONCERTA VEČERAS ISPRED HRAMA

Manifestacija Božićno seoce kod Hrama Svetog Save svakog dana u poslepodnevnim i večernjim satima priprema bogat program. Današnji program počinje u 17h nastupom hora Lazarevac, dok će se od 19h igrati dečija predstava Zvezdan.

U nastavku večeri, od 20h nastupiće popularni izvođači pop muzike. Pevaće Aleksandra Radović, Sergej Ćetković i Vlado Georgiev.

Aleksandra Radović je pevačica, kompozitor i tekstopisac. Poznata je po svom raskošnom glasu i talentu. Jedan je od najboljih vokala u zemlji, ali i u regionu. Neki od njenih najvećih hotova su: Ako ikada, Jesam te pustila, Čuvam te, Kao so u moru, Možda je bolje bez mene, Nema te žene, U inat prošlosti, Živeo kraj i drugi.

Sergej Ćetković  je solo karijeru započeo 1998. godine nastupom na festivalu Sunčane skale. Peva emotivne balade. Neke od njegovih najpoznatijih pesama su: Pogledi u tami, 2 minuta, Budi mi voda, Hiljadu razloga, Da l’ me oči varaju…

Vlado Georgiev, pevač i autor već sa debi albumom Navika postigao je veliki uspeh, kada se posebno izdvojila pesma  Zbogom, ljubavi. Od tada je snimio pesme Bolesni od ljubavi, Ako ikad ostarim, Hej ti, Draga, Jedino nam ljubav ostaje, Nisam kao on…

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA