SAJAM ANTIKVITETA – BESPLATNA PROCENA UZ ULAZNICU

SAJAM ANTIKVITETA – Za vikend, 28. i 29. januara u hotelu Slavija u Beogradu održaće se još jedan sajam antikviteta. Ovog puta u organizaciji agencije „Antiques art and hobby“.

Bez obzira na to da li ste kolekcionar ili samo ljubitelj starina, ovakvi sajmovi su dobra prilika da osetite duh nekog prošlog vremena. Moći ćete da vidite sve vrste antikviteta. Stari nakit, porcelan, satove, stare knjige, novac, komadni nameštaj kao i umetničke slike. Među njima možda pronađete idealan poklon za nekoga.

Ulaznica na sajam antikviteta košta simboličnih 100 dinara, ali ono što je najbitnije je da uz tu ulaznicu stičete pravo na besplatnu procentu starina. Ukoliko čuvate neke stare predmete ili ste pronašli neki stari porcelan, srebrni escajg (ili oružje u dekinoj kući 🙂 ) iskoristite mogućnost da taj predmet pregledaju stručnjaci koji imaju višegodišnje iskustvo sa antikvitetima i daju vam novčanu procenu.

Pretpostavljamo da postoje stvari koje su dragocene i koje ne biste želeli da prodate. Ali isto tako, ukoliko postoji mogućnost da na nekim drugim antikvitetima zaradite, ovo je odlična prilika.

 

izvor slika: Antiques and hobby

Pogledajte još: KULTURA I ZABAVA