POPUSTI U SVIM CINEPLEXX BIOSKOPIMA

Ljubitelji filmskog platna i kokica mogli su već pročitati na našem portalu koji su najbolji (čitaj, najpovoljniji) dani da se ode u bioskop, odnosno kad su filmski dani, a sad prenosimo lepe vesti.

Bioskop Cineplexx u Beogradu (Ušće i Delta šoping centar) i Kragujevcu (Plaza šoping centar) je odlučio da proslavi svoj rođendan 06.04. tako što će smanjiti cene karata za sve svoje posetioce. Ponuda za taj dan je izuzetno dobra, jer će cene karata u bioskopima u Beogradu biti 250 dinara, a u Kragujevcu 150 dinara. Ove cene se odnose i na 2D i na 3D projekcije, a da se podsetimo, regularne cene 2D projekcija su 480 dinara, dok su 3D projekcije 610 dinara.

Na repertoaru su odlični filmovi, među kojima je i 3D Betmen protiv Supermena: Zora Pravednika, Bogovi Egipta, Pad Londona, Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2, Neprofesionalac, Dedpul, Odani i za najmlađe − Zootropolis – Grad životinja i Kung Fu Panda 3.

Vredi pomenuti da u bioskopima Cineplexx trenutno traju razne akcije i iznenađenja. Cineplexx bonus kartica je odlična pogodnost za stalne posetioce ovih bioskopa. Možete je dobiti jednostavnom registracijom na sajtu cineplexx.rs i skupljati bonove po principu 1 dinar = 1 bod. Kasnije se ti bodovi mogu zameniti za nagrade, a to je uglavnom nešto od hrane i pića. Trenutno, do 30.04.2016. godine svi dobijaju poklon 1.000 bodova na novoj Cineplexx bonus kartici.

Ukoliko imate Cineplexx bonus karticu a ljubitelj ste filmova o superherojima, možete iskoristiti period od 24.03.2016. do 12.01.2017. godine da pogledate 5 filmova upravo iz te kategorije (Betmen protiv Supermena – Zora Pravednika, Kapetan Amerika: Građanski rat, X-man: Apokalipsa, Suicide Squad i Doktor Strejndž) i uđete u Krug superheroja. Oni koji pogledaju minimum četiri od navedenih pet filmova dobijaju duplirane bodove na kartici i mogućnost da osvoje nagrade.

Posetioci Cineplexx bioskopa u Plaza šoping centru u Kragujevcu imaće još jednu priliku da pogledaju sva ostvarenja iz 2015. godine po ceni od 200 dinara. Ova akcija traje od 01. do 30.04. i ukoliko ste neki film propustili, a ne želite da ga gledate preko interneta, ovo je odlična prilika da odete u bioskop.

Kao što smo naveli, Cineplexx bioskopi uvek organizuju ovakve i slične akcije, pa bi najbolje bilo s vremena na vreme posetiti njihov sajt i informisati se o aktuelnostima. Cineplexx bonus kartica ne predstavlja neku veliku pogodnost ukoliko niste redovan posetilac (recimo, 1.000 bodova možete zameniti za malu kesicu smokija, 1.000 bodova = 1.000 dinara), ali ukoliko često posežete za svojim novčanikom u ovim bioskopima, neke pogodnosti koje možete ostvariti uz ovu karticu bi vam svakako značile.