NOVOGODIŠNJA AKCIJA U IZDAVAŠTVU VULKAN

“Nije stvar u tome koliko knjiga košta, stvar je u tome koliko košta da je ne pročitaš.” (Dž.Ron)

Naravno da se slažemo s gospodinom Ronom, ali nije na odmet kad iz prodavnice umesto jedne knjige iznesete punu kesu, jer ste iskoristili neko odlično sniženje. Upravo takva sniženja čekaju vas u knjižarama Vulkan i na sajtu www.vulkani.rs, a novogodišnja akcija traje od 15. decembra 2015. do 18. januara 2016. godine (neki se već raduju što se ova sniženja protežu na dve plate 🙂 ).

Trenutno se na sajtu www.vulkani.rs organizuje akcija 3 knjige za 999 dinara, 1 knjiga za 399 dinara. Na akciji se nalazi 20 naslova iz Vulkan izdavaštva, a otkrićemo vam da se među tim naslovima nalazi Biblioteka mrtvih Glena Kupera, kupljena pre dva meseca za 700 dinara (eto šta se desi kad se ne čekaju novogodišnje akcije!). Za ovakva sniženja treba biti brz, pa ukoliko vam se naslovi dopadaju, poručite odmah, jer će pred kraj akcije verovatno biti manji izbor. Trio koji je upravo naručen za 999 dinara (Elizabet Nobl – Mojim kćerkama, s ljubavlju, Kolin Falkoner – Put svile, Glen Kuper – Čuvari biblioteke) bi u vanakcijskoj kupovini koštao 2.300 dinara, pa je ušteda i više nego očigledna.

Pored ove akcije, u knjižarama Vulkan takođe traju novogodišnja sniženja koja su uglavnom namenjena najmlađim čitaocima. Primera radi, Vulkančićeve knjige iskakalice čija je redovna cena 2.990 dinara sad možete nabaviti za 1.490 dinara, a neki od naslova su Petar Pan, Pinokio, Snežana i sedam patuljaka. Pored toga, odlične “aktivne” knjige za decu, poput Mozgalice i Zabavne zagonetke, sad su 990 dinara, što je za 500 dinara manje u odnosu na njihovu redovnu cenu.

Kompletnu ponudu naslova koji su na akciji možete pronaći na www.vulkani.rs, a mi ćemo nastaviti da pratimo ponude u Vulkanu i radi istraživanja, naravno, poručiti još neku knjigu. 🙂