NIŠ DOBIJA JOŠ JEDNU VULKAN KNJIŽARU

Lepa vest za Nišlije!
Od utorka, 15. marta, Niš dobija još jednu Vulkan knjižaru, pa će se tako naslovi iz ovog izdavaštva, osim u Roda Centru, moći kupiti i u SC Forum. Na dan otvaranja čeka vas 20% popusta na celokupan asortiman, pa eto prilike da zgrabite neko novo, skuplje izdanje. Takođe, ovaj popust se, pored knjiga, odnosi i na gift program Vulkana. Pored ovog popusta, možete očekivati dodatna sniženja i iznenađenja, kakva obično prate otvaranje novih prodavnica. Moramo napomenuti da se 20% popusta tog dana neće odnositi na već postojeće akcije i popuste koji traju u Vulkanu.

Specijalni gost na otvaranju nove knjižare Vulkan biće naš pisac Aleksandar Gatalica, čija je knjiga Veliki rat iz 2012. godine dobila NIN-ovu nagradu. Njegove knjige će takođe biti obuhvaćene ovom akcijom, a potpisivaće ih od 17 časova.

Podsećanja radi, na sajtu Vulkan izdavaštva i dalje traje akcija 3 za 999 i 3 za 799 dinara, pa dok još uvek traju zalihe naslova koje biste želeli u svojoj biblioteci, ovo je pravo vreme da ih zgrabite.