FITPASS – PLATITE JEDNU ČLANARINU ZA PREKO 500 OBJEKTA U SRBIJI

Svi znamo da cene u teretanama variraju od paketa, ali uzmimo za primer da je prosečna cena 2000 dinara za neograničen pristup na mesečnom nivou u određenoj teretani. Većina nas ima problema da uklopi trening ili bilo koju drugu sportsku aktivnost sa radnim vremenom, slobodnim danima. Na kraju veći deo tog novca za mesečnu članarinu propadne. Zato nam je bilo veoma interesantno da posvetimo malo pažnje FitPass-u. FitPass kartica daje mogućnost da uz jednu članarinu i karticu možete ući u više različitih objekata u 14 gradova Srbije.

Da biste dobili FitPass karticu kao privati korisnik potrebno je da popunite prijavu na sajtu fitpass.rs. Na vaš e-mail će stići uputstvo za uplatu, a nakon uplate stiže vam kartica. Pakete birate sami, a na mesečnom nivou postoje tri paketa. Prvi je Basic sa 12 termina mesečno u preko 550 objekata širom Srbije po ceni od 2.400 dinara. Classic paket podrazumeva 16 termina mesečno za 2.800 dinara. Premium paket od 3.800 din podrazumeva 31 termin za mesec dana.

Bitno je napomenuti da sa ovom karticom možete ostvariti jedan ulazak dnevno u objetke FitPass mreže. Ono što ovu karticu, odnosno članarinu, čini specifičnom je da možete koristiti bilo koji od FitPass objekata. Oni se nalaze u sledećim gradovima: Beograd, Inđija, Kikinda, Kragujevac. Lazarevac, Niš, Novi Banovci, Novi Sad, Pančevo, Smederevo, Sombor, Subotica, Vršac i Zrenjanin.

Pored mesečnih, postoje paketi za 3, 6 ili 12 meseci. Ukoliko biste recimo odmah uplatili paket za 3 meseca sa 16 termina mesečno za 6.600 dinara, uštedeli biste 1.800 dinara. Tada bi vas mesečni Classic paket sa istim brojem termina za tri meseca koštao 8.400 dinara.

Pored klasičnih treninga u teretanama, u nekim od ovih objekata možete koristiti termine za ples, plivanje, sportske aktivnosti poput fudbala, košarke ili atletike. Ne morate se odlučiti samo za jednu vrstu aktivnosti, već možete po želji odlaziti i kombinovati više različitih treninga u toku meseca. To znači da ne morate posebno plaćati teretanu, bazen i recimo, zumbu. Na samom sajtu se možete veoma detaljno raspitati i unakrsno pretražiti određeni grad i aktvinosti koje biste koristili. Takođe, kada već postanete vlasnik FitPass kartice ostvarujete pravo na popuste za razne kupovine zdrave hrane i suplemenata, na nutricionističke ili lekarske preglede.

Za one koji često putuju po Srbiji, posebno u ove gradove, ovo je odlična prilika da za jednu mesečnu članarinu možete odraditi neki trening bez obzira na to da li ste Smederevu ili ste poslom morali u Kragujevac.

Pogledajte još: KULTURA I ZABAVA