DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU ZA MANJE OD 20 €

Beograd je već odavno prestonica dobrog provoda i zavidne klupske scene, što svakako garantuje dobru ponudu za doček Nove godine. Međutim, taj provod uglavnom košta dosta, pa smo odlučili da istražimo i da vas uputimo šta to ove godine beogradski klubovi spremaju za doček. Dosta dobrog sadržaja i gostovanja na koje smo naišli garantuju neverovatan doček Nove godine, a mi smo se fokusirali na one koji nude kvalitet, ali za manje od 20 €. Spremili smo nekoliko primera da vidite kako da najveseliju noć provedete najbolje što možete, a da ne potrošite previše novca.

  • DEPO MAGACIN – od 1.200 do 2.300 dinara

Magacin Depo je spremio trodnevni provod s velikim brojem poznatih “faca” koje će nastupati. Za sam doček Nove godine nastupaju Kamran Sadeghi, Nastić, Milosavljević, Milićević i Dragaš. Za reprizu će nastupiti argentinski DJ mag Hernan Cattaneo, dok će drugi dan Nove godine obeležiti još jedan velikan svetske DJ scene – LTJ Bukem u pratnji domaćih di-džejeva.

Karta za sva tri dana je u prodaju puštena u ograničenoj količini po ceni od 2.300 dinara. U prodaji su i pojedinačne karte od 1.200 dinara za sam doček Nove godine, kao i karte od 1.400 dinara za reprizu. Još uvek su aktuelne promotivne cene ulaznica za 2. januar po ceni od 600 dinara.

  • KLUZ –  od 1.200 dinara

U potkrovlju nekadašnje robne kuće “Kluz” sprema se prava fešta. U pitanju je jedinstven ’’3 u 1’’ gradski doček u kojem će se istovremeno odigrati tri događaja: kućna žurka, live-svirke i DJ-set. Nastupaju Uroš Đurić, Srdjan Žika Todorović, Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank (Lou Benny + DJ BKO), Uroš Milovanović (Studio B) i Nebojša Intruder (Navigatorz DJ Team). Na live stage bini koncerte će prirediti Irie Fm, Zemlja gruva i Acoustic Strings.
Ulaznica za ovaj ludi provod koštaće vas 1.200 dinara, a naš savet ꟷ požurite pre nego što cena postane veća.

  • VILA NA DEDINJU – od 500 do 1.800 dinara

Sigurno najveća novogodišnja kućna žurka očekuje nas u predratnoj vili na Dedinju i traje dva dana bez prestanka. U novogodišnjoj noći na main stage bini, postavljenoj na donjem spratu vile, nastupaće duo Kinetic vibe, Goya, the Sleeper, dok će na Radio live stage bini biti Nebojša Intruder i Uroš Milovanović sa Studija B. Specijalno za doček ove Nove godine biće otvoren i gornji sprat vile, na kome će biti smešten poseban stage iznenađenja i chil out zona. Na reprizi dočeka biće Nikola Paunović (iz Operacije Trijumf), Nemax Jackmill b2b Kristijan Petrovski i Danijel Čehranov. Na beat stage-u atsmosferu će podizati Calavera, Meteora, Tom Collins i Peter Portman. Oficijalni  After Party, organizovan oba dana, smešten je u klubu Tree Dots, s početkom u 05.00 h.
Cene karata se kreću od promotivnih 500 dinara za pojedinačnu ulaznicu, pa do 1.800 dinara za obe večeri.

  •  MONSOON – od 800 do 1.200 dinara

Već prepoznatljiv po svom imidžu negovanja rep i RnB muzike, Monsoon će predvoditi talas pozitivne energije u beogradskoj Savamali. Očekuju nas nastupi Inspektor, 50 Grass, Fake Casual i BYP.

Karte za ovaj RnB spektakl kupuju se na prodajnim mestima Eventim Serbia & GIGS TIX po ceni od 800 dinara, dok će karta na samom ulazu koštati 1.200 dinara.

  • TUBE – od 750 dinara

U atraktivnom ambijentu Tube-a za doček Nove godine organizovana je prava rejv žurka. Okosnicu line up-a čine Kid Kimi, Vuk Smiljanić, Zwein i John Belk.
Cena karata za ovaj događaj neće prelaziti 750 dinara.