SAJAM TURIZMA – POPUSTI ZA LETOVANJE NA SVAKOM ĆOŠKU

Kao što smo vam obećali, danas smo posetili 38. sajam turizma u Beogradu i pogledali kakve nam pogodnosti nude agencije u najboljem periodu godine za pravljenje planova za letovanje.

Obezbedite se jakim rukama ili jakim torbama jer, sudeći po našem iskustvu, agencije su se ove godine nameračile da nam predstave svoju kompletnu, a i pozamašnu ponudu, pa sa svih strana „vrebaju“ veliki katalozi i cenovnici. A možda smo mi samo dugo iščekivali ovaj momenat. 🙂

Nismo mogli da ne primetimo da najveći deo hale zauzima štand Kontiki travela. Naravno, to uopšte nije nelogično kad uzmemo u obzir da su lideri na našem tržištu. Kod njih možete očekivati popuste do 45% za Tursku, kao i dodatnih 5% za rezervacije i 7% popusta za uplate u celosti. Dodatni popusti važe ukoliko se odlučite i rezervišete/uplatite aranžman tokom trajanja Sajma (zaključno s nedeljom – 21. februar).

Sledeće na šta ćete naići je agencija Viva travel sa svojim popustom do 30%. Primetili smo da su trenutno aktuelne ponude koliko za letovanje toliko i za metropole.

Agencija Ponte će vam ponuditi popust do 40%, dok Big Blue nudi do 55% na Tursku i hotele.

Prijatno smo se iznenadili time što agencija Prestige zadržava svoj sajamski popust od 10% do kraja ovog meseca, pa ne morate baš mnogo žuriti.

Sun Line travel svoju ponudu predstavlja sa 20−40% popusta na hotelski rani buking. Takođe, na njega  se odobrava dodatnih 5−10% ukoliko ste dovoljno brzi i odlučni tokom trajanja Sajma.

Od Oktopod travela ove godine možete očekivati popust do 65%, s tim da znate da se najveći popust odnosi konkretno na hotel Kassandra Palace.

Male su šanse da ćete odoleti da ne učestvujete u nagradnim igrama u kojima možete osvojiti put u Rim za dvoje ako zastanete kod štanda Viva travela ili 7 noćenja u all inclusive hotelu Poseidon Palace u Leptokariji ako vas privuče slonče, poznati logo agencije Jumbo travel.

Ne bi bilo loše da svratite do standa Wayout agencije i preuzmete vaučer s popustom od 50 € po osobi za sve rezervacije do 30. aprila, dok vaš termin putovanja može da bude bilo kad do kraja godine. Mi smo se obezbedili.

Svakako vam savetujemo da požurite, jer Sajam traje još sutra i prekosutra. Imajte u vidu da ste vremenski ograničeni jer popusti uglavnom važe samo tokom ovih nekoliko dana dok Sajam turizma traje (kratak savet: pitajte svaku agenciju na licu mesta), ali znajte i da umeju veoma da se isplate.

Takođe, imajte u vidu da će tokom sutrašnjeg dana Sajam turizma biti otvoren do 19 časova, a u nedelju do 17 časova. Standardna cena ulaznice je 300 din, dok je grupna karta 200 din. Ukoliko dolazite kolima, korisna informacija vam može biti i to da je cena parkinga 200 dinara po satu, a i da ukoliko želite da ostavite jaknu u garderobi, cena je 100 dinara.

Srećno razgledanje! 🙂