NOVOGODIŠNJI ARANŽMANI DO 100 € (I deo)

U slučaju da naši trgovi nisu mesta gde biste proveli novogodišnju noć, evo nekoliko predloga gde možete provesti Novu godinu, a ujedno i uživati u kratkom putovanju koje biste platili do 100 € po osobi.

Posle detaljnog pretraživanja, zaključili smo da ukoliko ne planirate da noćite u gradu gde morate probati Sacher tortu (ne zamerite ovo suptilno sufliranje nas sladokusaca), uz blage oscilacije u ceni, sam program aranžmana za Beč je manje-više isti u svim agencijama.
Primer:

  1. dan – polazite uveče iz Beograda.
  2. dan – jutarnji dolazak u Pandorf  i vreme za šoping; nastavak putovanja do Beča, panoramski obilazak. Slobodno vreme i doček Nove godine.
  3. dan – jutarnji polazak ka Srbiji i dolazak oko podneva.

Naravno, postoji opcija i s jednim ili više noćenja za one koji žele imati dodatno vreme za detaljniji obilazak. Ukoliko se odlučite za tako nešto, bečki dvorci su naša topla preporuka.

Nekoliko primera agencijskih ponuda s autobuskim prevozom:

Novogodišnja lokacija: Beč

Agencija       Datum    Broj noćenja Cena
Sani Trade & Tours       30.12. 0 39 €
Plana Tours       30.12. 0 45 €
Oktopod Travel       30.12. 0 49 €
Robinson       29.12. 1 69 €

.

Aranžman u okviru kog možete svratiti do Trsta, a potom Novu godinu dočekati u gradiću pod maskama.

Ne računajući fakultativne izlete, postoji jedan, na prvi pogled skriveni trošak na koji moramo skrenuti pažnju. Neophodan je da biste proslavili novogodišnju noć u mestu koji sam naslov aranžmana nalaže. On se ne spominje u glavnim cenama agencijskih ponuda. Verovatno vam u prvi mah ne bi palo na pamet da je u pitanju cena brodića bez kog ne možete doplivati do Venecije. Za njega morate izdvojiti 20 € po osobi, što znači da se ona cena koju obično vidite ispisanu najvećim fontom uvećava za taj iznos.

Polasci su mogući iz više gradova, ne samo iz Beograda i moraju se najaviti prilikom rezervacije aranžmana.

Novogodišnja lokacija: Venecija

Agencija       Datum      Broj noćenja Cena
Oktopod Travel        29.12. 1 49 € (+ 20 € = 69 €)
Viva Travel        30.12 0 55 € (+ 20 € = 75 €)

.

Za sve one koji žele da provedu prve novogodišnje dane na „domaćem“ terenu i sličnoj atmosferi, pronašli smo sledeću opciju:

  1. dan – polazak u večernjim satima iz Beograda.
  2. dan – razgledanje Trebinja uz lokalnog vodiča. Popodnevni dolazak u hotel. Slobodno vreme i priprema za večernji odlazak u Budvu na doček Nove godine uz Zdravka Čolića (+ 15 € na cenu aranžmana, čisto da znate). Povratak oko 2 h posle ponoći. Noćenje.
  3. dan – fakultativni izlet do Dubrovnika + odlazak na reprizu novogodišnje noći u Budvi uz nastup Gibonnija (još 15 € na cenu aranžmana).
  4. dan – slobodno vreme u Trebinju i večernji polazak za Beograd.
  5. dan – dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

Novogodišnja lokacija: Trebinje/Budva/Dubrovnik

Agencija      Datum    Broj noćenja Cena
Turistička agencija Lovćen 30.12. 5 dana, 2 noćenja s doručkom         99 € / 59 €** + 15 € doček, + 15 € repriza dočeka

**Ukoliko se prijavljujete preko Facebook stranice ove agencije, ne plaćate punu cenu aranžmana od 99 €, već naznačenu nižu cenu od 59 € po osobi.

Novogodišnja lokacija: Dubrovnik i koncert Severine

Agencija      Datum    Broj noćenja Cena
Sonic-Tours       30.12.             0 59 €

Zbog velikog broja ponuda na našem turističkom tržištu, očekujte da ćemo napraviti dodatni odabir za vas i u narednom tekstu.