SAJAM NAMEŠTAJA – VEĆA CENA, VEĆI POPUST

Produktivna i dobra saradnja može se videti na štandu naše kompanije Atlas, koja već neko vreme ukršta ideje s italijanskim brendom Pensarecasa, a to je rezultiralo modernim dizajnom nameštaja i kompletnom ponudom za opremanje stana. Sajamski popust je organizovan kao 10% + 10% na redovne maloprodajne cene, a na štandu smo se informisali da oni koji ne stižu da posete Sajam nameštaja mogu očekivati do 40% popusta na nekoliko najprodavanijih garnitura, kao i promocije novih modela u novootvorenom salonu u Beogradu. Na Sajmu su zajedno predstavili akciju opremanja celog stana u italijanskom stilu za 5.999 €, što podrazumeva: kuhinju (sa slavinom i sudoperom), dnevni boravak i spavaću sobu (garderober, komoda, dva noćna ormarića i ogledalo) s potpisom Pensarecasa, ugradnu tehniku za kuhinju (mašina za pranje sudova, frižider, rerna i ploča) kompanije Bosh i, na kraju, trpezariju s četiri stolice, dvosed, fotelju, klub-sto i bračni krevet bez dušeka iz kolekcije kompanije Atlas.

Industrijski nameštaj i kvalitetnu upotrebu drveta pokazala je kompanija Hard Stuff. Radi se, pre svega, o pojedinačnim i neobičnim komadima nameštaja napravljenim od drveta i metala. Njihova upotreba u svakodnevnom opremanju doma zavisi od dubine džepa i već postojećeg dizajna, ali ukoliko su ovi komadi ono što vi možete uklopiti u svoj poslovni ili stambeni prostor, donosimo vam dobre vesti. Sajamski popust je 35% na sve proizvode, a iako se popust ne zadržava nakon sajma, u njihovom prodajnom prostoru možete dobiti 10% na gotovinsko plaćanje.

Lepu upotrebu drveta u modernom dizajnu nameštaja koji se radi po narudžbi pokazala je radionica Novaković iz Petrovaradina. Do kraja sajma možete iskoristiti 20% popusta na njihove proizvode, a ukoliko ste kreativni i već imate neku neobičnu ideju, možete im je predložiti i na kraju imati komad nameštaja iz svoje mašte.

Za kraj izveštavanja sa Sajma nameštaja podelili bismo s vama vest koja je i nas posebno obradovala. Kompanija Ikea se predstavila velikom i interesantnom ponudom na ovogodišnjem sajmu, čime su najavili svoj dolazak u Srbiju. Zvanično, kako je planirano, rok otvaranja Ikea robne kuće je jesen 2016. godine, ali s obzirom na to da se po navici mnoge stvari na našim prostorima odlažu, obavestićemo vas na vreme o svim novinama u vezi s ovim.