SAJAM NAMEŠTAJA – KOLIKI SU POPUSTI?

Ove godine održava se 53. međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu (član UFI), što svakako predstavlja mesto gde svi značajni domaći i evropski proizvođači predstavljaju svoje najnovije kolekcije i trendove u dizajnu nameštaja. Ono što je za potrošače bitno jesu sajamski popusti i veliki izbor raznih proizvoda na jednom mestu.

Sajam možete posetiti do 15.11.2015. godine, a od petka pa do zatvaranja sajma radno vreme se produžava do 20 h. Karta na ulazu košta 300 dinara, dok se parking naplaćuje 100 dinara po svakom započetom satu. Od mnogobrojnih ponuda i izlagača izdvojićemo nama najinteresantnije, a pored toga i korisne informacije koje možete koristiti i nakon sajma. Prvenstveno, sajamski popust ne nude svi izlagači, pa je izuzetno važno da se na svakom štandu raspitate da ne biste bili u zabludi i mislili da plaćate manje, a zapravo je to ista cena kao i u maloprodajnom objektu.

Kompanija Forma Ideale, koja je i ovogodišnji generalni sponzor Sajma nameštaja, ispunjava očekivanja kad su u pitanju sajamske ponude i akcije. Daju 20% i više popusta na sve artikle koji nisu na akciji, 40% popusta na 20 odabranih artikala i neverovatnih 60% popusta na dve kolekcije. Ono što je veoma bitno jeste to da se sajamski popusti zadržavaju do 09.12.2015. godine, pa ukoliko ne stižete da obiđete sajam, predlažemo da odete u neki od njihovih salona.

Home Center daje 20% popusta na kompletan asortiman nameštaja u periodu od 05.11. do 19.11.2015. godine, kao i dodatnih 20% popusta koji ostvarujete ako posedujete VIP card.

Isti popust od 20% daje i fabrika nameštaja Numanović na ceo svoj asortiman. Nažalost, popust traje samo u toku trajanja sajma, pa požurite ukoliko su oni vaš izbor.

Kompanija Dallas nameštaj nudi 25% sajamskog popusta, međutim, taj popust se ne zadržava nakon sajama, mada nam je rečeno da na sajmu možete iskoristiti popust ako date samo avans, a kasnije pri dostavi možete isplatiti ostatak novca.

Do 30.11.2015. godine možete iskoristiti sajamske popuste koje daje Matis nameštaj, a to su 10% na kompletan asortiman plus dodatnih 10ꟷ50% na određen asortiman. S obzirom na to da će popusti trajati do kraja meseca, možete se detaljnije raspitati na njihovom štandu ili sajtu.

Super company nudi popuste u skladu s vrednošću kupljene robe, pa tako za preko 30.000 dinara dobijate prvi popust od 5%. Popusti se ne zadržavaju nakon sajma, a na eksponate sa štanda imate 15% popusta.

Nakon nekoliko godina Simpo se pojavio na sajmu s novom kolekcijom i 5% popusta za gotovinsko plaćanje, dok u radnjama imaju sniženja od 20% do 60%.

Salon nameštaja Vitorog nudi do 50% popusta na kompletnu promotivnu ponudu koja traje do 18.11.2015. godine i dodatnih 15% popusta za gotovinsko plaćanje na ceo asortiman koji nije na promociji.

Kompanija Atlas na sajmu nudi popuste u kombinaciji 10% plus 10% i jednu interesantnu ponudu. Možete da opremite ceo stan u italijanskom stilu za 5.999 €. To podrazumeva opremanje dnevnog boravka, spavaće sobe i kuhinje, koja se oprema BOSH tehnikom. U prolazu koji vodi ka sajmu imate i mini Atlas štand, gde možete pomoću svog umeća u tenisu osvojiti nagrade.

Mislimo da se domaći proizvođači nisu preterano potrudili u inovaciji i dizajnu novih kolekcija, pa ukoliko planirate veliku nabavku nameštaja i želite malo da modernizujete svoj prostor, predlažemo obilazak italijanskih štandova. U narednim tekstovima pisaćemo više o tome i drugim konkretnim ponudama.