HOME CENTAR – VIP CARD BESPLATNA ZA SVE!

Zar nije lepo kad ugledate ogroman natpis SALE na nekom objektu ili na promotivnom materijalu? Jedan takav nam upravo dolazi iz HOME CENTAR kompanije, pa ako volite konstantno da opremate svoj dom i uvek vam dobro dođe neka nova sitnica, ova akcija je baš za vas. Trajaće do 25.02. ili do isteka zaliha, pa požurite ukoliko vam je potreban neki od proizvoda koji su na akciji. Ipak, najinteresantnija stavka ove akcije, prema našem mišljenju, zapravo uopšte nisu popusti, ali sniženja zaslužuju da budu najpre pomenuta.

Naravno, kao i uvek, ključna reč akcije je ono „do‟, pa se tako popusti kreću do 70%, što znači da je na skuplje stvari sniženje zapravo između 20% i 40%. To je na redovne cene solidan popust; na primer, ugaona garnitura koja inače košta 50.000 dinara u ovom periodu je 37.500 dinara. Deo tehinke je takođe na akciji, među kojima ima dosta modela televizora koji su sniženi za 20% u odnosu na redovnu cenu, pa tako možete kupiti SMART LED TV od 40.000 dinara pa naviše. Što se kancelarijskog nameštaja tiče, izdvojili bismo radnu fotelju (eko-koža), koja je sa 11.000 dinara snižena na 6.000 dinara.

Svi popusti važe uz VIP card, gde dolazimo do najzanimljivijeg dela ove akcije: VIP card besplatna za sve! Do sada je važilo pravilo da uz kupovinu veću od 3.000 dinara dobijate VIP card, uz koju kasnije možete koristiti ovako sjajne akcije i popuste. Sada, u periodu trajanja akcije (do 25.02.2016. godine), svi koji se registruju u nekom HOME CENTAR prodajnom objektu dobijaju VIP card, bez ikakvih uslova. Kartica koju dobijete tokom ove akcije važi godinu dana, a s obzirom na to da nas ove godine sigurno čeka još ovakvih akcija, a takođe i Sajam nameštaja na jesen, naša preporuka je da svakako iskoristite ovu akciju i uzmete svoju karticu jer bez popusta koje ona omogućava nema mnogo razloga ni kupovati u ovim objektima.