MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA

Sutra počinje Međunarodni sajam građevinarstva koji će trajati do nedelje 23.04. Na ovom sajmu, osim građevinskih mašina i alata (koji za krajnjeg potrošača i nisu toliko bitni) možete se informisati o najsavremenijim materijalima i tehnologijama u građevini.

Na ovogodišnjem sajmu pojaviće se preko 550 izlagača iz 30 zemalja, odnosno poznati domaći i strani građevinski proizvođači. Izlagački program će obuhvatiti i ono što bi za vas bilo najinteresantnije, a to su najnoviji materijali, montažni objekti, kao i nova rešenja za kuću, uređaje za grejanje i klimatizaciju.

Mi vam preporučujemo da, između ostalog, posetite izložbeni prostor SM-INŽENJERING koji se bave sistemima za grejanje i hlađenje. U ponudi imaju podno, plafonsko i zidno grejanje i hlađenje, a njihove sisteme karakteriše ušteda energije. Na sajmu vas očekuje i veliki broj izlagača gde možete pogledati i uporediti izbor stolarije, raznih materijala, poput kompanije Tehni koja se bavi proizvodnjom aluminijumskih vrata, panela i komarnika. Kompanija Hram 032, ove godine proslavlja 15 godina poslovanja i u ime toga nudi popust od 15 do 25% na svoj program prozora, vrata, kliznih vrata, roletni i komarnika.

Jedna od domaćih kompanija, Rustic Line doo čiji su proizvodi uglavnom od kovanog gvožđa (ili kombinaciji sa drugim materijalima) nudi 10% popusta na svoje proizvode na poslove ugovorene u toku trajanja Sajma. Termomont doo kao domaći lider u proizvodnji kotlova nudi 20% popusta na celokupan asortiman.

Sajam će se održavati u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a parking 100 dinara po satu. Radno vreme sajma će od 19.04. do 22.04. biti od 10:00 do 19:00 časova, dok će u nedelju 23.04. trajati do 17:00 časova.

Pogledajte još: KUĆA