NOV NAČIN ZA PLAĆANJE PARKINGA U BEOGRADU

Kao što je i najavljeno, danas 5. decembra je puštena u rad Parking pass kartica, nova opcija plaćanja parkiranja u vidu vremenske parking kartice. Ova kartica omogućava neograničen broj ulazaka, odnosno izlazaka u javne garaže i parkirališta u okviru vremenskog perioda za koji je kupljena – 24 sata, tri ili sedam dana.

Ova kartica važi za 22 objekta kojima upravlja JKP Parking servis i ona važi određeni vremenski period. Možete je kupiti na parking objektima ovog preduzeća i u poslovnicama Korisničkog servisa. Aktivira se prvim ulaskom u garažu, odnosno parkiralište i na njoj se tada štampa datum i vreme do koga ona važi. Na ovaj način, tačno možete znati do kad karticu možete koristiti. Ukoliko istekne vremenski period za koji je kartica kupljena, a vozilo nije napustilo parking objekat, prekoračenje će se naplatiti po započetom satu.

Ova kartica bi njenim korisnicima trebala da uštedi i vreme i novac, jer je cena parkiranja preko ove kartice za više dana niža od redovnih cena u parking objektima. Takođe, ne morate odlaziti na blagajnu kako bi platili parkiranje.

POGLEDAJ JOŠ: AUTOMOBILI