AUTOMOBILI – KOLIKO I ZAŠTO!

Ili smo kupili automobil ili želimo da ga kupimo. Svakako je ovo jedna od najpoželjnijih stvari većine potrošača u poslednjih 50ꟷ60 godina. Upravo zbog ovakvog statusa na tržištu auto-industrija i prateće usluge ove branše spadaju u najrazvijenije oblasti svetske privrede. Međutim, taj razvoj i napredak koji je svima nama drag doneo je mnoge troškove koji se direktno, indirektno ili po sili zakona nameću svakom vlasniku automobila.

Novčani iznos koji izdvajamo pri kupovini svakako predstavlja važnu, ali ne i presudnu stvar kako biste procenili koliko će vas zapravo koštati posedovanje tog automobila. Jedino ako taj auto parkirate uza zid vaše garaže, nacrtate prigodan ram oko njega i ostavite ga da glumi porodični portret, možete se spasiti dodatnih troškova, i to ne svih!

Srećom, vi upravo čitate ovaj tekst na portalu smanjitroskove.rs,, a to znači da ćemo ubuduće imati čast da vas informišemo o svim troškovima, načinima uštede, aktuelnostima i raznim savetima za pametnije snalaženje u ovoj oblasti.